Landingpage

Paardenfotografie Workshop • Rocky Mountain Horses

Op datum en tijd zijn nog nader te bepalen in Linde (Drenthe)

Rocky Mountain Horses en hun merries

Tijdens deze workshop krijg je Rocky Mountain merries met hun veulens voor je lens. Je zult getuigen zijn van schattige momenten tussen moeder en veulen maar met een beetje geluk willen de veulens ook ravotten voor ons.

Tijdens deze workshop mogen we in het weiland bij de veulens maar blijven we zelf wel op dezelfde plek om de rust voor de veulens niet te verstoren, maar geen zorgen, de omgeving is werkelijk prachtig en je zult gegarandeerd vele fantastische momenten te zien krijgen.

Deze workshop vind plaats tijdens het aller mooiste moment van de dag, tegen zonsondergang aan zodat je een fantastische aanvulling hebt op je portfolio!

Nog vóór de workshop begint

Nog vóórdat de workshop zelfs maar begint krijg je al toegang tot een online leer-omgeving waar je, helemaal op je gemak, de theorie die we tijdens de cursus gaan behandelen door kunt lezen.

Op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt kan je al eens lezen hoe het nou zit met sluitertijd, diafragma en ISO maar lees je ook waar je op moet letten tijdens het fotograferen.

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat herhaling en verschillende manieren om iets te leren helpt om het beter te begrijpen. Hierdoor weet je zeker dat je álles uit deze workshop kunt halen wat er maar in zit.

Indeling van de workshop​

De indeling van de workshop zal bekend worden nadat er een nieuwe datum en tijd is gekozen voor deze workshop.

Een online community

Na de cursus word je toegevoegd aan een privé groep op het platform van Horse Photo experience waarin we de gemaakte foto’s met elkaar kunnen delen. Dan kan je (indien gewenst) worden voorzien van opbouwende kritiek.

Als je nog vragen hebt kan je die altijd nog stellen. Je boekt hiermee niet alleen een workshop waarin je op de dag zelf leert, ook naderhand krijg je vollop begeleiding.

Extra individuele aandacht omdat deze workshop word gegeven in een kleine groep

Zo is er altijd ruimte om jouw vragen te beantwoorden en kun je feedback krijgen

Ontvang nuttige en praktische tips die gelijk kunnen worden toegepast in de praktijk

Je kunt tijdens of na de workshop direct met je nieuwe opgedane kennis aan de slag!

Krijg persoonlijke begeleiding van een paardenfotografe met jarenlange ervaring

Krijg persoonlijke begeleiding van een paardenfotografe met jarenlange ervaring

Reacties van cursisten

Benieuwd naar meer reviews? Je kunt ze bekijken op de workshop ervaringen pagina, voor de reizen is er ook een speciale ervaringen pagina.

Hi! Ik ben Merel Bormans

Tijdens de Workshop Rocky Mountain Horses deel ik graag mijn jarenlange kennis en ervaring met je op het gebied van paardenfotografie. Ik leer jou graag hoe je deze dieren het beste vast kunt leggen door af te wisselen met theorie en praktijk. 

Tijdens de workshop ben ik er om al je vragen te beantwoorden over het fotograferen van paarden. Ik help jou graag met het worden van een betere paardenfotograaf! 

Aan het einde van deze paardenfotografie workshop weet je:

En nog meer!

Dit heb je nodig voor de workshop:

Een passie voor paarden en fotografie

Je weet hoe je zelf je camera manueel kunt instellen

Een systeem- of spiegelreflex camera

Een objectief van 200mm
(bv een 70-200mm)

De locatie van de workshop:

De workshop vindt plaats bij Gangenpaarden Reestdal in Linde.

Een mooie locatie met prachtige Rocky Mountain Horses! Zo leer je niet alleen veel nieuws over paardenfotografie, je krijgt ook nog eens de kans om mooie paarden te fotograferen en zo nieuw portfolio materiaal op te bouwen. Wij vinden het belangrijk dat je naast dat je veel leert ook een leuke dag beleeft!

Rocky Mountain Horses

149
eenmalig
  • Vrijdag 23 Juni 2023
  • 10:00 - 15:30
  • Gangenpaarden Reestdag in Linde