Landingpage kasteel Duivenoorde

Paardenfotografie Masterclass • Kaseel Duivenoorde

Op (nieuwe datum binnenkort bekend) van 10:00 tot 16:00 bij Kasteel Duivenvoorde (Den Haag)

Tijdens deze workshop fotografeer je paarden op een prachtig landgoed bij een kasteel! Ook leer je meer over het fotograferen van paarden. Kom thuis met prachtige foto’s gemaakt op een unieke locatie.

We beginnen om 10:00 met de theorie, waarbij je leert welke instellingen je het beste kunt gebruiken en waar je nog meer op kunt letten bij het maken van een goede paardenfoto. 

Na de theorie is het tijd om de opgedane kennis in praktijk te brengen en krijg je enkele prachtige paarden voor je lens! Welke we fotograferen op verschillende mooie plekken op het landgoed en bij het kasteel. Vervolgens is het tijd om het resultaat te bespreken en zal er worden gezorgd voor een lekkere lunch. 

In de middag beginnen we met een kort stukje aanvullende theorie, waarna je nog meer paarden zult fotograferen en ook zal er iemand model staan bij het paard in een prachtige jurk! Tijdens de gehele workshop kun je vragen stellen, zodat jij het maken van een mooie paardenfoto goed onder de knie krijgt. Ter afsluiting bespreken we de foto’s na en is er de mogelijkheid om tips te ontvangen over hoe je de foto’s het beste kunt nabewerken. De workshop duurt tot 16:00. 

Nog vóór de workshop begint

Nog vóórdat de workshop zelfs maar begint krijg je al toegang tot een online leer-omgeving waar je, helemaal op je gemak, de theorie die we tijdens de cursus gaan behandelen door kunt lezen.

Op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt kan je al eens lezen hoe het nou zit met sluitertijd, diafragma en ISO maar lees je ook waar je op moet letten tijdens het fotograferen.

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat herhaling en verschillende manieren om iets te leren helpt om het beter te begrijpen. Hierdoor weet je zeker dat je álles uit deze workshop kunt halen wat er maar in zit.

Indeling van de workshop​

We beginnen om 10:00 met een kort theorie gedeelte, waarbij je leert waar je op kunt letten bij het maken van een goede actiefoto. 

Na de theorie is het tijd om de opgedane kennis in praktijk te brengen en krijg je enkele prachtige filmpaarden voor jouw lens! Tijdens de eerste fotosessie zullen we ingaan op het maken van mooie foto’s in vrije beweging. Vervolgens is het tijd om het resultaat te bespreken en zal er worden gezorgd voor een lekkere lunch. 

Tijdens de tweede fotosessie zullen de paarden allerlei trucjes laten zien! De paarden laten zich dan in spectaculaire omstandigheden zich van de beste kant zien.

We gaan onder andere aan de gang met rook en met vuur. 

Tijdens de gehele workshop kun je vragen stellen, zodat jij het maken van een mooie actiefoto goed onder de knie krijgt. Kortom een leuke, unieke, leerzame en gezellige dag, waarbij je thuis komt met een nieuwe lading mooie actiefoto’s!

Een online community

Na de cursus word je toegevoegd aan een privé groep op het platform van Horse Photo experience waarin we de gemaakte foto’s met elkaar kunnen delen. Dan kan je (indien gewenst) worden voorzien van opbouwende kritiek.

Als je nog vragen hebt kan je die altijd nog stellen. Je boekt hiermee niet alleen een workshop waarin je op de dag zelf leert, ook naderhand krijg je vollop begeleiding.

Extra individuele aandacht omdat deze workshop word gegeven in een kleine groep

Zo is er altijd ruimte om jouw vragen te beantwoorden en kun je feedback krijgen

Ontvang nuttige en praktische tips die gelijk kunnen worden toegepast in de praktijk

Je kunt tijdens of na de workshop direct met je nieuwe opgedane kennis aan de slag!

Krijg persoonlijke begeleiding van een paardenfotografe
met jarenlange ervaring

En krijg toegang tot kennis die van onschatbare waarde is tijdens het fotograferen van paarden

Reacties van cursisten

Benieuwd naar meer reviews? Je kunt ze bekijken op de workshop ervaringen pagina, voor de reizen is er ook een speciale ervaringen pagina.

Hi! Ik ben Merel Bormans

Tijdens de Workshop Movie Stars deel ik graag mijn jarenlange kennis en ervaring met je op het gebied van paardenfotografie. Ik leer jou graag hoe je deze dieren het beste vast kunt leggen door af te wisselen met theorie en praktijk. 

Tijdens de workshop ben ik er om al je vragen te beantwoorden over het fotograferen van paarden. Ik help jou graag met het worden van een betere paardenfotograaf! 

Aan het einde van deze paardenfotografie workshop weet je:

En nog meer!

Dit heb je nodig voor de workshop:

Een passie voor paarden en fotografie

Je weet hoe je zelf je camera manueel kunt instellen

Een systeem- of spiegelreflex camera

Een objectief van 200mm
(bv een 70-200mm)

De locatie van de workshop:

De workshop vindt plaats bij Kasteel Duivenvoorde (Den Haag). 

Een prachtige locatie met met een groot landgoed en een mooi kasteel. Zo leer je niet alleen veel nieuws over paardenfotografie, je krijgt ook nog eens de kans om mooie paarden te fotograferen op een unieke locatie en zo nieuw portfolio materiaal op te bouwen. Wij vinden het belangrijk dat je naast dat je veel leert ook een leuke dag beleeft.

Workshop Kasteel Duivenoorde

169
Monthly
  • Zondag 12 Maart 2023
  • 10:00 - 15:30
  • Kasteel Duivenoorde