Twijfel niet meer over je instellingen!

Heb je vaak moeite met het vinden van de juiste camera instellingen? Zijn je foto’s soms onder- of overbelicht? Na het volgen van deze cursus weet jij voor welke ISO, Diafragma en Sluitertijd je het beste kunt kiezen in diverse (licht)situaties. Je zult niet meer hoeven te twijfelen over je ISO, Diafragma en Sluitertijd, na deze cursus weet je precies welke stappen je moet ondernemen voor een goed belichte foto!

Jij weet straks welke ISO, diafragma en sluitertijd je het beste kunt kiezen

Je krijgt voortaan goed belichte paardenfoto's in elke situatie, zowel binnen als buiten

Zo kan jij je hierna focussen op wat echt belangrijk is bij het fotograferen van paarden

Hoi, ik ben Lisa Dijk!

Deze online cursus; Instellingen voor paardenfotografie heb ik speciaal voor jou ontwikkeld, omdat ik vind dat ook jij de mooiste paardenfoto’s moet kunnen maken! 

Met mijn jarenlange specialisatie in het fotograferen van paarden, leer ik jou graag hoe je deze dieren het beste vast kunt leggen. Zo leer ik je in verschillende video’s hoe ik zelf te werk ga tijdens fotosessies en breng ik de theorie van de cursus in beeld, waardoor je nóg sneller leert!

Reacties van cursisten

Benieuwd naar meer reviews? Je kunt ze bekijken op de workshop ervaringen pagina, voor de reizen is er ook een speciale ervaringen pagina.

Aan het einde van deze online cursus weet je welke instellingen je gebruikt bij:

En nog meer!

Ook in deze cursus

Video's waarin de theorie van de cursus in beeld wordt gebracht, waardoor je nóg sneller leert!

Opdrachten waarin we jou uitdagen om de kennis in praktijk te brengen. Zo begrijp je alles nog beter!

Meerdere quizzen, zodat je jouw nieuwe opgedane kennis nóg beter kunt onthouden!

Heb je alle tests met een voldoende afgerond? Dan ontvang je een certificaat als bewijs!

Deze cursus is geschikt voor iedereen die mooie black foto’s wilt kunnen maken. Of je nu net begint met het fotograferen van paarden of al langer paarden fotografeert, met deze online cursus leer je de techniek achter black fotografie en hoe je deze in de praktijk kunt toepassen.

Deze cursus is gericht op het fotograferen met een spiegelreflex- en/of systeemcamera met bij voorkeur een objectief van ± 200mm (zoals een 70-200mm). 

Nadat je bent aangemeld en je de betaling hebt afgerond, krijg je automatisch toegang tot de cursus. Je kunt dus gelijk starten met leren! Je kunt de online cursus black fotografie volgen op zowel mobiel, tablet als desktop. Volg de cursus dus waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.

De cursus is te vinden op online.focusopjouwfotografie.nl

Je krijgt van ons levenslang* toegang tot de cursus zolang deze online staat. Zo kun je ook nadat je de cursus hebt afgerond, altijd de informatie teruglezen en krijg je ook automatisch toegang tot alle nieuwe updates.

* lees onze algemene voorwaarden