Online cursussen

Ook jij maakt straks de mooiste paardenfoto's!

Online cursus black background fotografie!

Foto’s met een zwarte achtergrond oftewel black foto’s zijn prachtig om te maken, deze foto’s zijn niet alleen ware sierstukken voor aan de muur vanwege hun mysterieuze karakter. De paarden die je op de foto zet komen altijd prachtig uit op een zwarte achtergrond, je zult zien dat het paard (soms letterlijk) van de foto springt! Na het volgen van deze online cursus zijn Black foto’s voor jou straks appeltje eitje!

Online cursus paardenfotografie

Ken je het gevoel dat je thuiskomt na een fotosessie met een knoop in je maag, omdat je weer niet helemaal tevreden bent met je resultaat? Teleurgesteld omdat je een prachtig paard voor de lens had, maar zelf weer van alles over het hoofd hebt gezien, waardoor je niet de foto’s hebt kunnen maken die je voor ogen had en missen jouw foto’s net dat wauw effect?

Online cursus: Instellingen voor paardenfotografie

Heb je vaak moeite met het vinden van de juiste camera instellingen? Na het volgen van deze cursus weet jij voor welke ISO, Diafragma en Sluitertijd je het beste kunt kiezen in diverse (licht)situaties. Je zult niet meer hoeven te twijfelen over je ISO, Diafragma en Sluitertijd, na deze cursus weet je precies welke stappen je moet ondernemen voor een goed belichte foto!

Reacties van cursisten

Benieuwd naar meer reviews? Je kunt ze bekijken op de workshop ervaringen pagina, voor de reizen is er ook een speciale ervaringen pagina.