Fotoreis Winter Wonderland, Oostenrijk

Fotoreis Magisch Djerba

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum

Ga mee op een winters fotoavontuur naar Oostenrijk. Fotografeer verschillende paardenrassen in de sneeuw, waaronder de Haflinger en geniet van de prachtige omgeving!

Je leert meer over het fotograferen van paarden en daarnaast is het ook de ultieme kans om je portfolio uit te breiden. Je komt thuis met een fantastisch resultaat.

Prijs € 1245,- tot € 1595,- p.p.

Duur: 6-daagse reis
Start op: Nieuwe datum nog niet bekend
Eindigt op: Nieuwe datum nog niet bekend

Minimum aantal deelnemers: 4
Maximum aantal deelnemers: 7

Tijdens deze fotoreis verblijven we op een gezellige pensionstal. Loop een rondje over het terrein en je kunt gelijk al vele foto’s maken van paarden in de sneeuw en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen.

Verder bezoeken we tijdens de reis andere stallen en fokkerijen. Zo krijg jij de kans om een kudde Haflingers in de sneeuw te fotograferen en ook mogen de stoere IJslanders niet voor je lens ontbreken.

Ervaren ruiters kunnen een buitenrit maken door de sneeuw, een fantastische ervaring. Zit je liever niet op de rug van een paard? Dan kun je ook mee met de paardenslee. Kortom een fotoreis waar je heerlijk kan genieten van het winterse zonnetje en prachtige fotomogelijkheden!

* Hoewel wij afreizen naar een sneeuwzeker gebied in Oostenrijk, kunnen wij natuurlijk geen 100% garantie geven op sneeuw. Ook kan het voorkomen dat er teveel sneeuw ligt en dat wij de planning hier op moeten aanpassen. Uiteraard zijn de fotomogelijkheden hier hoe dan ook fantastisch! 

Wat gaan we doen tijdens deze reis?

Hier vind je het overzicht van het complete fotografie programma en de extra activiteiten tijdens deze fotoreis. In de tijd tussen alle activiteiten in ben je vrij om lekker te relaxen of zelf de omgeving te verkennen.

Tijdens deze fotoreis van Horse Photo Experience leer je alles over het fotograferen van paarden. Ook is het de ultieme kans om je portfolio uit te breiden!

We beginnen met een korte theoretische workshop, die afgestemd wordt op wat jij en andere deelnemers graag willen leren. Verder staat de reis in het teken van prachtige fotomomenten. Tijdens de fotosessies en de daarop volgende nabesprekingen is er altijd ruimte voor vragen. Ook leer je tijdens de reis hoe je meer uit je foto’s kunt halen door middel van fotobewerking.

Aankomst en vertrek

Het schema van de eerste en laatste dag is afhankelijk van de vluchttijden. Plan je aankomst op de luchthaven van Salzburg uiterlijk om _ uur op _ of zorg indien nodig dat je de dag ervoor aankomt. De laatste fotosessie is gepland in de ochtend van _. Boek daarom je vertrekvlucht vanaf de luchthaven van Salzburg in de avond (20:00 of later) of op de dag erna, op _.

Als je eerder wilt aankomen of langer in Oostenrijk wilt verblijven, houd er dan rekening mee dat de kosten van de extra overnachtingen voor je eigen rekening zijn. Als je hulp nodig hebt bij het boeken van je verblijf neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag bij het plannen van je reis.

Houd er rekening mee dat de planning op elk moment kan wijzigen vanwege de vluchttijden, weersomstandigheden of door andere onvoorspelbare gebeurtenissen.

Dag 1

Vliegveld transfer

lunch

theorie

fotosessie

diner

Dag 2

Ijslanders

Tinkers

Dag 3

Actiefoto’s

Slee/buitenrit

Dag 4

Fotosessie

Haflingers

Dag 5 - Woensdag

Fotoshoot 

Fotobewerking

Dag 6

Fotosessie

Evaluatie

Activiteit

Vetrek

over Oostenrijk

Op slechts een uurtje rijden van Salzburg waan je, je in een waar winter wonderland. De dikke laag sneeuw en de ruige bergen zijn prachtig om te zien. 

Het weer in Oostenrijk kan in januari, zeker als de zon schijnt erg aangenaam zijn. De temperatuur is overdag gemiddeld rond het vriespunt, het is dus aan te raden om je lekker warm aan te kleden, maar als het zonnetje schijnt is de gevoelstemperatuur vele malen hoger en kun je zelfs heerlijk vertoeven in je t-shirt!

Reis

Salzburg is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket is niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordelige vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen. We zorgen dan ook dat jullie voor de reis al kennis met elkaar kunnen maken door de contactgegevens uit te wisselen. Zo kan de voorpret al beginnen en reis je niet alleen!

Prijs

De prijs van deze 6-daagse fotoreis naar Oostenrijk bedraagt naar schatting: €1245,- tot €1595,- per persoon. Zodra de datum van de fotoreis bekend is, wordt op deze pagina de exacte reissom vermeld.

Dit is inclusief:

 • Fotografieworkshop
 • Het complete fotografieprogramma
 • Begeleiding van een professionele paardenfotograaf
 • Het inhuren van de modellen/ruiters en hun paarden
 • Transfer vliegveld Salzburg van/naar verblijfslocatie*
 • Vervoer van en naar de fotoshoot locaties
 • Vervoer van en naar de extra activiteiten
 • 5 overnachtingen in een gedeelde twee/driepersoonskamer. (waarvan de eerste nacht van _ op _ en de laatste nacht van _ op _)
 • Volpension: Ontbijt, Lunch en Diner bij de verblijfslocatie. (drankjes zijn niet inbegrepen)
 • Bijdrage Garantiefonds GGTO

En exclusief:

 • Vlucht van en naar Salzburg, Oostenrijk.
 • Alle drankjes (ook die tijdens de maaltijden) en maaltijden buiten de verblijfslocatie.
 • Extra opties en persoonlijke uitgaven.
 • Reis- en annuleringsverzekering.

De reissom is op basis van een gedeelde 2- of 3 persoonskamer. 

*Houd er rekening mee dat de transfer van/naar het vliegveld alleen is inbegrepen om een bepaald tijdstip. Mocht je om wat voor een reden dan ook niet mee kunnen met de transfer om die tijd, houd dan rekening met extra kosten voor als er een aparte transfer voor je geregeld moet worden.

Extra opties

Betaling

Na het invullen en versturen van het boekingsformulier nemen wij contact met je op per e-mail waarin we eventuele aangeven wensen verder bespreken en jouw inschrijving bevestigen. Na de bevestiging van jouw boeking, ontvang je een factuur voor de aanbetaling van de reis.

De aanbetaling bedraagt 20% van de totale reissom met een minimum van €350,- en dient binnen 14 dagen te worden betaald.

De resterende reissom moet uiterlijk één maand voor aanvang van de reis worden voldaan. Je ontvangt hiervoor op een later tijdstip weer een factuur. Betaal je liever in meerdere delen? Dit is vaak ook mogelijk, afhankelijk van hoever je van te voren boekt. Neem voor het betalen in termijnen contact met ons op.

De foto's