Fotoreis Toscane, Italië

Fotoreis Toscane, Italië

Meld je aan voor de wachtlijst en blijf op de hoogte van de nieuwe datum

Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de glooiende heuvels en pittoreske dorpjes van het prachtige Toscane. De fotomogelijkheden zijn hier ten top! Zo fotograferen we het zeldzame Italiaanse paardenras de Murgese en nog vele andere mooie paarden!

Gedurende de fotoreis ligt de focus niet alleen op fantastische fotomomenten, we geven jou ook de mogelijkheid om meer te leren over paardenfotografie. Zo starten we de reis met een workshop die wordt afgestemd op wat jij en de andere deelnemers graag willen leren en is er ook een les in fotobewerking.

Naast het fotograferen kunnen ervaren ruiters ook een buitenrit maken of volg een lesje Natural Horsemanship vanaf de grond! Daarnaast zijn er ook een tal van andere activiteiten die je kunt ondernemen in de omgeving. Bezoek de prachtige steden Florence en Pisa, proef een middagje wijnen uit de streek of volg een lesje Italiaans koken.

Kortom is dit een fotoreis waar jij samen met gelijkgestemden kan genieten van de mooie Toscaanse omgeving en natuurlijk de fantastische paarden en unieke fotomogelijkheden!

Prijs € 1695,- p.p.

Duur: 8-daagse reis
Start op: Nieuwe datum nog niet bekend
Eindigt op: Nieuwe datum nog niet bekend

Minimum aantal deelnemers: 4
Maximum aantal deelnemers: 6-8

over Toscane

Toscane is een regio in midden Italië bekend om zijn glooiende heuvels en pittoreske dorpjes.

Het weer in Toscane is in Mei erg aangenaam. De temperatuur is overdag gemiddeld 22 graden en ‘s nachts koelt het veelal af tot zo’n 12 graden. 

Reis

Toscane is het beste te bereiken per vliegtuig. Het vliegticket zit niet bij de reis inbegrepen. Wel helpen wij je altijd bij het kiezen van de meest voordelige vlucht. Zo kunnen de deelnemers die uit hetzelfde land komen allemaal samen reizen. 

Verblijf

De bed & breakfast waar wij gedurende de reis verblijven, is gevestigd op het rustige platteland van Toscane. Je kunt hier heerlijk genieten van de rust en de mooie natuur. Er is ook een zwembad.

De typische boerderij kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een eigen badkamer. Standaard verblijf je in een twee- of driepersoonskamer. Afhankelijk van de beschikbaarheid en tegen meerprijs is het boeken van een éénpersoonskamer ook mogelijk. Vanaf je appartement ben je in een paar stappen bij de paarden.

Bij de reis zitten drie maaltijden per dag inbegrepen, ontbijt, lunch en diner. Maaltijden buiten de verblijfslocatie zijn op eigen kosten.

Prijs

De prijs van deze 8-daagse fotoreis naar Toscane bedraagt €1695,- per persoon.

Dit is inclusief:

 • Fotografieworkshop.
 • Het complete fotografieprogramma.
 • Begeleiding van een professionele paardenfotograaf.
 • Het inhuren van de modellen/ruiters en hun paarden.
 • Transfer vliegveld van/naar verblijfslocatie*. 
 • Vervoer van en naar de fotoshoot locaties.
 • Vervoer van en naar de geplande extra activiteiten.
 • 7 overnachtingen in een van de comfortabele appartementen. (De eerste nacht is van _ op _ oktober en de laatste nacht is van _ op _ oktober)
 • Volpension: Ontbijt, Lunch en Diner bij de verblijfslocatie.

En exclusief:

 • Vlucht van en naar Djerba (vliegtickets zijn circa 200-300 euro p.p. vanaf Brussel, BE).
 • Extra opties en persoonlijke uitgaven.
 • Reis- en annuleringsverzekering.

De reissom is op basis van een gedeelde 2- of 3 persoonskamer. 

*Houd er rekening mee dat de transfer van/naar het vliegveld alleen is inbegrepen om een bepaald tijdstip. Mocht je om wat voor een reden dan ook niet mee kunnen met de transfer om die tijd, houd dan rekening met extra kosten voor als er een aparte transfer voor je geregeld moet worden.

Betaling

Na het invullen en versturen van het boekingsformulier nemen wij contact met je op per e-mail waarin we eventuele aangeven wensen verder bespreken en jouw inschrijving bevestigen. Na de bevestiging van jouw boeking, ontvang je een factuur voor de aanbetaling van de reis.

De aanbetaling bedraagt 20% van de totale reissom met een minimum van €350,- en dient binnen 14 dagen te worden betaald.

De resterende reissom moet uiterlijk één maand voor aanvang van de reis worden voldaan. Je ontvangt hiervoor op een later tijdstip weer een factuur. Betaal je liever in meerdere delen? Dit is vaak ook mogelijk, afhankelijk van hoever je van te voren boekt. Neem voor het betalen in termijnen contact met ons op.

De foto's