Ervaringen fotoreizen

Pia - Fotoreis Magisch Djerba 2019

De fotoreis naar Djerba was een onvergetelijke ervaring! De fotomogelijkheden in de prachtige landschappen waren fantastisch. Je passie delen met anderen en de kans hebben om geweldige paarden te rijden maken deze reis zeker iets om op terug te kijken. Ik hoop dat ik snel weer mee kan met Lisa & Marlinda op een van hun fotoreizen.

Dirk - Fotoreis Magisch Djerba 2019

De combinatie van paarden, fotografie en vakantie in een zonnig land leek mij heel aantrekkelijk! Ik heb geleerd wat de instellingen zijn voor de camera bij elke specifieke situatie en ook hoe je in photoshop storende objecten kunt verwijderen. De allerleukste fotosessie tijdens deze fotoreis vond ik de fotosessie in de duinen en in de zee!

Carys - Fotoreis Winter Wonderland Oostenrijk 2019

Lisa en Marlinda waren erg behulpzaam en deden alles om het beste uit de reis naar boven te halen. Het was een wens van mij om een keer Friezen in de sneeuw te fotograferen, iets wat tijdens deze fotoreis voor mij mogelijk werd gemaakt. Daarnaast was ik blij verrast door alle andere paardenrassen die we tijdens de reis hebben kunnen fotograferen waaronder mijn favorieten, de IJslanders!

Lisa en Marlinda, heel erg bedankt voor de geweldige fotodagen in Oostenrijk, ik heb er erg van genoten en ben enorm blij met de foto’s die ik heb kunnen maken.

Carys - Fotoreis Winter Wonderland Oostenrijk 2019

Lisa en Marlinda beschikken over een gave om mensen op te leiden, ze te ondersteunen en het beste in hun leerling-fotografen naar boven te halen. Door de grondige kennis van hun camera, de bewondering die ze hebben voor dieren, leren ze jou om zelf inspirerende paardenfoto’s te maken.

Tijdens de fotoreis naar Oostenrijk werden wij elke dag opnieuw verrast met ongelooflijke fotoshoots en unieke gelegenheden die HPE voor ons had gepland. Na het ‘Magische Djerba’ was dit alweer een schot in de roos en één van de leukste en leerrijkste vakanties die wij tot nog toe hebben gemaakt.

Cecline - Fotoreis Magisch Djerba 2018

Ik heb mij ingeschreven voor een fotoreis van HPE omdat de combinatie van de prijs, locatie en het fotograferen van paarden heel leuk is opgesteld.

De organisatie was transparant, Lisa en Marlinda leggen alles duidelijk uit en als je toch nog een vraag hebt kun je deze altijd stellen. We werden als deelnemers echt centraal gesteld, ik heb veel geleerd over o.a. het toepassen van de juiste instellingen, het kiezen van de mooiste fotoplekjes door alle tips en evaluaties die we kregen tijdens reis.

Al met al een zeer geslaagde en leerzame reis, leuk in elkaar gezet en leuk om aan deel te nemen!

Maritte - Fotoreis Magisch Djerba 2018

Het was een super toffe kans om bijzondere foto’s te schieten voor mijn portfolio, op een betrouwbare manier; niet zelf alles uit hoeven te zoeken!

Ik had het gevoel dat ik echt alles aan Lisa en Marlinda kon vragen en dat er overal uitgebreid op in werd gegaan, Heel fijn! Daarnaast leer je ook veel door alles uitgebreid met de groep te evalueren en kom je op deze manier tot nieuwe inzichten.

Tijdens de reis heb ik allerlei details geleerd die ik weer mee kan nemen naar mijn fotoklussen in Nederland, zoals het fotograferen op 200mm en een aantal handige nabewerking tips.

Gerard - Fotoreis Mandawa, India 2018

Ben nu ruim een maand terug van de mooie reis naar India voor het schitterende Marwari-paard. Mede dankzij Lisa en Marlinda heb ik hele mooie foto’s kunnen maken, nogmaals bedankt dames. Het is aanbevelenswaardig om deze reis te maken, ook de buitenrit was genieten op deze fantastische paarden. Alle dagen waren bijzonder!

Marjolein - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2017

Het was een leervolle en super gezellige fotoreis! Een mooie aanvulling op je portfolio, je leert de situaties tijdens de fotosessies optimaal toe te passen, een aanrader voor op je bucket list! Lisa & Marlinda, heel erg bedankt voor deze onwijs gave reis en alle goede tips!

Carlijn - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2017

Net gisteravond teruggekomen van de fotoreis in Duitsland! Echt een aanrader, super mooie plek, heerlijk eten, mooie paarden en omgeving, goed georganiseerd en gezellig gehad met de groep. Veel geleerd en kan nu nagenieten van hele gave foto’s! Ja, echt volop genoten!!!! Super bedankt Lisa en Marlinda!

Hanne - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2017

Het was een hele leuke reis waarbij we veel verschillende rassen konden fotograferen. Daarnaast werden we begeleid door twee leuke fotografen; Lisa & Marlinda, die ons goede tips gaven om veel meer uit een foto te kunnen halen. Zeker een aanrader!

Maria - Fotoreis, Portugal 2016

De paardenfotografie reis naar Portugal was georganiseerd door Lisa en Marlinda van Horse Photo Experience. Het was een super ervaring om zo’n trip te doen, veel geleerd. De dames hadden prachtige locaties en paarden geregeld voor diverse fotoshoots!

Lieselotte - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2016

Ik zou iedereen die meer wil leren over paardenfotografie of gewoon mooie foto‘s op een andere locatie wilt maken een fotoreis van HPE aanraden. Lisa & Marlinda zijn zeer aardige dames die met raad & daad bijstaan met tips & dingen waar je over struikelt. Kortom zeker de moeite waard!

Demi - Fotoreis Berghof Rod, Duitsland 2015

Een fotoreis van HPE zou ik zeker aanraden! Je komt met een heleboel foto‘s thuis en informatie die je ook echt in de praktijk kunt gebruiken. Daarnaast is het enorm gezellig. Je leert andere mensen kennen die ook een passie hebben voor fotografie!

Anne-Wil - Fotoreis Magisch Djerba 2014

De combinatie van de mooie natuur en prachtige paarden was geweldig. Ik heb heel veel geleerd tijdens de leuke en afwisselende fotoshoots met als resultaat hele mooie foto‘s!