Start van Horse Photo Experience

Horse Photo Experience is ontstaan uit Horse Photo Events, een initiatief gestart in 2011 waarbij Lisa en Marlinda fotodagen organiseerden voor liefhebbers van paardenfotografie.

Horse Photo Events was een groot succes. We ontvingen veel positieve reacties en het animo was altijd enorm. Zo groot zelfs dat we een tijdstip zijn gaan plannen waarop de inschrijving van een fotodag open ging. Iedereen die interesse had zat om dat tijdstip achter de computer en binnen 5 minuten was een fotodag al vol. Omdat het zo’n succes was zijn wij in 2013 gaan brainstormen over hoe we HPE nog leuker konden maken.

Maanden bedachten we ideeën en na veel brainstorm sessies waren we er helemaal uit, omdat wij het fantastisch vinden om onze kennis en ervaringen met anderen te kunnen delen, kun je bij ons voortaan alles leren over paardenfotografie! Volg een workshop, ga mee op een fantastische fotoreis of volg een online cursus. Bij dit idee hoorde ook een nieuwe naam; Horse Photo Experience! 

Wil je meer te weten komen over Lisa en Marlinda en onze visie achter Horse Photo Experience? Lees het bij Over HPE.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze paardenfotografietips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
En neem vooral een kijkje bij de workshopsfotoreizen en online cursussen die wij momenteel aanbieden!

Leave a Comment