Ervaringen workshops

Lisenka - Workshop Rocky Mountain Horses 2019

Ik zou een workshop van Horse Photo Experience zeker aanraden! Ik heb nieuwe dingen geleerd over de instellingen van de camera. Het was ook leuk met de anderen die ook de workshop volgde.

Claudia - Workshop Rocky Mountain Horses 2019

De workshop was goed geregeld! Er is ruim de tijd genomen voor de theorie die door middel van voorbeelden ook goed werd uitgebeeld. Ik kom zeker nog eens weer, het was ook erg gezellig!

Kirsten - Workshop Rocky Mountain Horses 2019

Goede workshop met een logische opbouw, genoeg tijd om foto’s te maken en deze te bespreken. Daarnaast kregen we goede feedback en tips!

Linda - Workshop Zwarte Parels 2019

De workshop was een hele mooie ervaring en heel leerzaam! Ik heb geleerd hoe ik het beste met mijn camera paarden kan fotograferen. Het leukste onderdeel was natuurlijk het praktijk gedeelte; Het fotograferen van de mooie Friezen paarden!

Suzanne - Workshop Zwarte Parels 2019

Het is zeker leuk om een workshop te volgen! Ik heb meer geleerd over hoe de camera werkt en welke instellingen je het beste kunt gebruiken. Ik vond de hele dag erg leuk met name de rijfoto’s die we hebben gemaakt. Lisa heeft het leuk begeleid!

Monique - Workshop Zwarte Parels 2019

De kans om weer eens terug te gaan naar de basis, welke instellingen je het beste kunt gebruiken was heel fijn! Ondanks dat ik al wat langer fotografeer heb ik hierover toch weer wat bijgeleerd.

Ook de tip over het timen van je foto’s door middel van de beenzetting was een hele goede tip die werkt!

Edgar - Workshop Zwarte Parels 2019

Tijdens de workshop heb ik veel handige tips en een duidelijke uitleg over de technische aspecten gekregen. Ook de modellen waren super!

Heleen - Workshop Black Fotografie 2018

Leuke workshop indeling met veel afwisseling van theorie, het maken van foto’s, het bekijken van het resultaat en weer foto’s maken. Erg leerzaam!

Joyce - Workshop Spaanse Paarden 2018

Bij het volgen van een workshop bij Horse Photo Experience ontvang je veel leerpunten, tips en nieuwe inzichten. Zo leer je steeds beter te kijken naar je foto’s!

Linda - Workshop Spaanse Paarden 2018

Ik vind het heel leuk dat ik nu meer uit mijn toestel kan halen door zelf de instellingen te bepalen, hij stond anders half op automatisch. Vooral de vrije bewegingsfoto’s waren echt een cadeautje!

Chantal - Workshop Spaanse Paarden 2018

Ik wilde graag meer leren over het fotograferen van paarden en dan met name het maken van actiefoto’s. Dat vond ik dan ook het leukste onderdeel van de workshop en ik heb mooie foto’s kunnen maken. Ik vond het zeker leerzaam!

Ellen - Workshop Black fotografie 2017

De workshop Black fotografie was heel leuk en leerzaam! Het zit soms in de kleine dingen om je foto nog beter te maken.

Maaike - Workshop Arabische Schoonheden 2017

Deze workshop van Horse Photo Experience zou ik zeker aanraden. Mooie modellen voor de lens! Alle vragen worden beantwoord en we kregen veel informatie.